Bekijk de beste samenvattingen en uittreksels van het studieboek Het nieuwe proefboek - Peter Klosse en Angelique Schmeinck en download het direct om beter te studeren.
Samenvatting het nieuwe proefboek, Peter Klosse en Angelique Schmeinck, 2015. Samenvatting van het complete boek. Zit je op de Hotel Management School Maastricht Dan is deze samenvatting wat je nodig hebt ter voorbereiding van je gastronomie toets in lee...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Gastronomie Het nieuwe proefboek door Peter Klosse en Angelique SchmeinckIn deze samenvatting heb ik zo kort mogelijk samengevat voor het vak gastronomie in module 2, door middel van overzichtelijke tabbellen en opsommingen. Alle antwoorden van de oefentoetsen zijn erin verwerkt. En alle aantekeningen en informatie uit de lesse...
Zuyd Hogeschool / Hotel Management / GASTRONOMIE Het nieuwe proefboekVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploaden