Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Astika1975 - 4 weken geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: De impact op de client is enorm met NAH. Je hebt te maken met een breuk in zijn levenslijn. De clint van voor de beroerte met NAH een actieve man zowel priv als werk.
Hij was behulpzaam en een betrokken partner. Hij had een sociale netwerk en had vooral als hobby zijn tuin opknappen en plantjes verzorgen, boodschappen halen, koken. Zijn vertrouwelijke leefomgeving is plotseling komen te vervallen en moest gedwongen opgenomen worden in een verpleeghuis artikel 21, omdat partner anders overbelast kon raken. De omgeving waar hij nu woont, heeft hij naar mijn inziens wel omarmt pas zich aan. Zijn kamer is zoveel mogelijk naar smaak ingericht, heel ordelijk en overzichtelijk. Je merk wel dat hij soms niet goed weet wat wel of niet mag verwachten, omdat alles bijna voor hem wordt geregeld. Vroeger deed hij dat zelf. Hij heeft vooral tijd nodig om met alles te leren omgaan, met sturing. Hij moet 1 x24 uur intensief begeleidt worden. De client lijkt wel zijn situatie te accepteren met verliesverwerking hoe hij vroeger was geweest. Je ziet dat als hij hulp krijgt en goed geholpen wordt, een luisterend oor aanbiedt, hij dat non verbaal en verbaal uit. . De tekst moet geschreven zijn op het niveau van het MBO. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in 100 woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: medisch.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document