Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Astika1975 - 3 weken geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: Leg uit waarom je geen vrijwilligerswerk doet?
Ik doe 1 keer in de week oppas en pas op mijn 2 kleinkinderen, 1 van 3 jaar oud en 1 van 12 jaar oud. Ik werk 30 uur per week, volg een opleiding waar veel tijd inzit op dit moment en heb ook een partner. Minder werken is voor mij geen optie. Dit is de rede waarom ik geen vrijwilligerswerk doe.
2. Overweeg je om later wel vrijwilligerswerk te doen? Licht je antwoord toe.

- Als ik met pensioen ben wil ik wel vrijwilligers werk gaan doen. Op mijn huidige locatie hebben de clinten een kookplaat en soms komt er iemand langs om te koken met hen. Stilzitten zit niet in mijn aard en zoals ik er nu overdenk wil ik vrijwilligerswerk doen in de gehandicaptenzorg. Er zijn weinig vrijwilligers en ik zie nu met eigen ogen hoe weinig bezoek ze krijgen. Komen niet veel buiten en zijn erg aan huis gekluisterd.

Interview een vrijwilliger of iemand die vrijwilligerswerk deed en vraag naar zijn of haar motivatie.
Interview met een vrijwilliger
Ik heb op woensdag 06 februari een interview gedaan met een 62 jarige vrijwilliger M.v.d.H die al 21 jaar in Bornholm vrijwilligerswerk doet. Ze komt 3 dagen in de week en doet verschillende taken zoals een wandeling maken met de bewoners, spelletjes spelen met de bewoners, helpen met het avondeten, de activiteitenbegeleider assisteren met andere taken. Haar motivatie is om iets
zinvol voor de clinten te betekenen. De clinten vinden dit ook fijn.

Beschrijf of je keuze om geen vrijwilligerswerk te doen door het interview is veranderd.

- Zoals al eerder beschreven is het in deze fase van het leven niet haalbaar. We leven nu ook in een maatschappij waarbij het leven niet goedkoop is. Mocht ik niet meer kunnen werken of later met pensioen gaan wil ik zeker vrijwilligerswerk gaan doen. Ik moet wat om handen hebben en help daarbij graag anderen. Dus een volmondige Ja dat ik later vrijwilligerswerk ga doen. . De tekst moet geschreven zijn op het niveau van het MBO. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in 250 woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: overtuigend.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document