- Je bekeek:Goe 6 compleet
- Geüpload door:frituurkoning
- Studie: ROC Leiden / Zelfstandig werkend kok / zelfstandig werkend kok
- 3 pagina's
7.2 Groenten – warenkennis 7.3 groenten - warenkennis 7.4 Groente – overige bereidingen en compotes 7.5 Spijsvertering 7.6 Diëten 7.7 Voedingsgewoonten 7.8 Voeding en religie
ROC Leiden / Zelfstandig werkend kok / vak theorie9.1 Onderzoek naar de vlees- en gevogeltebereidingen 9.2 Vlees - warenkennis 9.3 Gevogelte en wild- warenkennis 9.4 Warme sauzen 9.5 Vlees- en gevogeltebereidingen, de basis (1) 9.6 Vlees- en gevogeltebereidingen, de overige bereidingen 9.7 Verhittingsapparatu...
ROC Leiden / Zelfstandig werkend kok /1.1_Onderzoek in de koude keuken t/m 1.10 Hygiene, reinigen en desinfecteren en HACCP van het roc/examn
ROC Leiden / Zelfstandig werkend kok /2.1 Onderzoek in de koude keuken tot en met 2.10 Micro-organismen
ROC Leiden / Zelfstandig werkend kok /