- Je bekeek:keuzedeel supermarkt mbo 4
- Geüpload door:alanabeldman
- Studie: Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / keuzedeel supermarkt
- 39 pagina's
Boek A en boek B - Samenvatting van de examentermen van 2022/2023 - Duidelijke uitleg met veel plaatjes en begrippen - Elk hoofdstuk begint op een nieuwe pagina
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Retaillogistiek Retaillogistiek en Voorraadbeheersamenvatting van boek van hoofdstuk 1 uitgebreid met plaatjes en begrippen
HAVO / Economie en Maatschappij / biologie biologie voor jou- bevat begrippen - zo kort mogelijk omschreven - ingedeeld per basisstof - met enkele afbeeldingen
HAVO / Economie en Maatschappij / biologie biologie voor jou havo 5 boek aOverzichtelijke samenvatting van 5 basisstoffen in 5 pagina's. Met opsommingen, begrippen en uitleg. Hiermee heb ik zelf geleerd voor de toets over hoofdstuk 2 voortplanting.
HAVO / Economie en Maatschappij / Biologie Biologie voor joubiologie hoofdstuk 2 samenvatting erg uitgebreid met plaatjes met begrippen
HAVO / Economie en Maatschappij / biologie biologie voor joumet uitleg gevende plaatjes hoofdstukken 1,2,3 en 4 met begrippen en erg duidelijk uitgelegd
HAVO / Economie en Maatschappij / maatschappijwetenschappen Senecageschiedenis samenvatting hoofdstuk 5 geschiedenis werkplaats havo 4/5 begrippenlijst en jaartallen erook in
HAVO / Economie en Maatschappij / geschiedenis geschiedenis werkplaatsUnit 24: Front Office Operations in Hospitality De unit bevat task 1 tot en met 5 inclusief flowcharts en printscreens van de reserveringen etc De unit is geschreven in het Engels
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 24Unit 4: Financial Control in Hospitality BTEC10: hospitality De unit is geschreven in het Engels en bevat task 1 tm 4 inclusief voorwoord, nawoord, inhoudsopgave etc ook inclusief de examination van task 2
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 4Unit 5: Supervisory skills in the Hospitality Industry De unit bevat task 1, 2 en 3 inclusief inhoud, voorwoord en nawoord etc Hij is geschreven in het Engels en bevat 33 pagina's inclusief alle bijlagen
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 5Unit 18: Marketing for hospitality BTEC10: hospitality De unit is in het Engels geschreven en bevat 6 tasks inclusief voorwoord, inhoudsopgave, nawoord etc De unit bevat 18 pagina's
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 18Geheel unit 1: the hospitality industry Task 1 tot en met 4 De unit is in het Engels geschreven
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 1Unit 6: food and drink service van btec10 Hospitality De unit is in het Engels geschreven en hij bevat 4 assignments plus de epilogue, inhoudsopgave etc.
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 6Unit 19: personal selling and promotional skills for hospitality van btec10 Hospitality De unit is geschreven in het Engels en bevat 4 tasks. Het enige wat je nog hoeft te veranderen, is de eigen ervaringen van personal selling.
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 19Unit 17: E-Business for hospitality van BTEC 10 Hospitality Deze unit is in het Engels geschreven en bevat task 1 tot en met 4 Hij is geheel voorzien van voorwoord, nawoord, inhoudsopgave etc
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 17Unit 2: Principles of Supervising Customer Service Performance BTEC10 Hospitality De unit is geschreven in het Engels en bevat 3 tasks Inclusief voorwoord, nawoord, inhoudsopgave
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 2Unit 3: Providing customer service in hospitality van btec10 hospitality Deze unit is geschreven in het Engels en bevat 2 tasks plus de gehele introductie, inhoudsopgave etc.
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 3Unit 7 van BTEC10 Hospitality Deze unit gaat over alcohol beverage service hij is geschreven in het Engels en bevat 5 tasks
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 7Unit 8: The Principles of Food Safety Supervision for Catering BTEC 10 Hospitality Deze unit is in het Engels geschreven en bevat 37 pagina's De unit bevat task 1 tot en met 4 inclusief voorwoord, nawoord, inhoudsopgave etc.
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 8Unit 20: Human Resources in Hospitality BTEC10: Hospitality De unit is geschreven in het Engels en bevat 4 tasks inclusief voorwoord, inhoud, nawoord etc
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 20Unit 12: Contemporary world food BTEC10: hospitality De unit is geschreven in het Engels en bevat task 1, 2 en 3 De unit is inclusief calculaties van de gerechten en foto's.
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 12